Dětské hřiště Gorilla Treasure Trove I.

(1x)
Dětské hřiště Gorilla
Připravovaná novinka Přijďte vyzkoušet
Luxusní dětské maxi hřiště propojené lanovým mostem z cedrového dřeva, turbotobogánem, lanovou lezecí stěnou, dřevěnou lezecí stěnou, skluzavkou, houpačkovým modulem a spoustou doplňků.
Výrobce
Gorilla
Záruka
15 let
Kód
01-2061-AP
Hmotnost
636 kg
Dostupnost
Na objednávku
Běžná cena
269 900 Kč s DPH/ks
Ušetříte
30 000 Kč s DPH
Naše cena s DPH
239 900 Kč/ks
ks

Produkt patří do kategorie:

Popis

Cena za kompletní hřiště včetně maxi turbotobogánu 435 cm, skluzavky 300 cm, houpačkového modulu, houpaček.
Hledáte - li opravdu vyjímečný a exkluzivní produkt, dětská hřiště Gorilla jsou tou správnou volbou. Mimořádně kvalitní zpracování cedrového dřeva, masivní konstrukce, množství herních prvků již v základní výbavě a 15 - letá záruka činí z  dětských hřišť Gorilla světovou jedničku.

Dětské hřiště Treasure Trove I je  vlajkovou lodí značky Gorilla. Luxusní hřiště s turbotobogánem v délce  435 cm,  se skládá z herní maxiveže s podestami ve výšce 220 a 155cm,  která je propojena mostem s další herní veží, ze které vede skluzavka v délce 300 cm. Sestava je doplněna houpačkovým modulem. Sestava patří mezi hrací sestavy velikosti XXL. Jednoznačně jedno z největších  dětských hřišť na trhu  !!

Masivní  mimoúrovňová  maxivěž typu Clubhouse disponuje dvěma podestami - ve výšce 155 cm a 220 cm. Z podesty ve výšce 220 cm vede maxi turbotobogán o délce 435 cm. Maxi vež je přístupná lezecí stěnou osazenou lezecími body, doplněnou o lano. Dále dřevěným žebříkem se schodovými stupni a svislou lanovou stěnou.  V prostoru pod podestou se nachází prostor pro pískoviště a tzv Picnic modul - integrovaný piknikový stůl včetně lavice, u kterého mohou děti svačit, malovat, či jen odpočívat po náročné zábavě.
 
Střecha maxivěže je zastřešena masivní dřevěnou střechou s netradičním arkýřem, dvěma okny rustikálního typu a komínem. Věž dekorují také dvě vlajky. Prostor maxi veže, ze které budou mít děti báječný výhled do okolí, je doplněn o volant a teleskop. V prostoru maxi veže je umístěn, také piškvorkový modul TicTacToe.  Maxivěž je propojena pohyblivým mostem s další herní věží s podestou ve výšce 155 cm, ze které vede skluzavka v délce 300 cm. Tato věž je také zastřešena masivní dřevěnou střechou.V prostoru pod podestou této herní věže se opět  nachází  prostor pro pískoviště.
Maxi věž s maxi turbotobogánem je rozšířena  masivním houpačkovým  modulem ( rozměr nosného ráhna 10 x 15 cm !) , na kterém jsou zavěšeny 2 kusy flexibilních houpačkových sedáků typu Prak a závěsná hrazda. Závěsné prvky jsou zavěšeny na masivních kovových lanech, s plastovou povrchovou úpravou, která je zárukou bezpečnosti a příjemná na omak.  Všechny plastové části jsou vyrobeny z celoprobarveného, stálobarevného, UV odolného plastu a jsou určeny pro celoroční užívání venku. Součástí dodávky jsou také zemní kotvy, pro bezpečné uchycení sestavy do terénu.

Ilustrační video - nemusí přesně odpovídat nabízené variantě. 

 


Celá sestava je vyrobena z masivního, luxusního cedrového dřeva, které patří k velmi odolným dřevinám,  je nesmírně trvanlivé, odolné proti škůdcům, plísním a hnilobě. Cedrové dřevo Vás však okouzlí také nádhernou kresbou a neopakovatelnou vůní.
Kvalitou cedrového dřeva jsme si jisti - proto poskytujeme na veškerý dřevěný materiál dětského hřiště 15 letou záruku.
 

Dodávka obsahuje:


  • cedrové dřevo, nakrácené na potřebné délky
  • krabici obsahující kompletní montážní materiál
  • skluzavku 300 cm
  • maxi Turbotobogán 435 cm
  • 2 kusy houpačkových sedáků
  • kovovou hrazdu
  • picnic modul
  • manuál

Vzhledem k nadrozměrné velikosti a náročnosti montáže vyžaduje sestava instalaci odborně proškolenými montážními specialisty.
Hřiště také můžete zatraktivnit řadou doplňků jako je například: kormidlovolantdalekohledperiskopvlajkadopisní schránka aj.


POKYNY PRO MONTÁŽ

 

 

  • Hřiště Gorilla jsou určena pro celoroční venkovní užívání výhradně v privátním sektoru
  • Cedrové dřevo doporučujeme ošetřovat olejovou emulzí určenou k ochraně cedrového dřeva
  • Dřevěný materiál, který je ošetřen impregnací, není nutné ihned, tedy bezprostředně po instalaci natřít barvou či lazurou. První nátěr však proveďte do 6 měsíců po instalaci!
  • Dřevo je nutné pravidelně ošetřovat vhodnou impregnační, zdravotně nezávadnou lazurou, či olejovou emulzí (např. Osmo)
  • Nátěry poté pravidelně opakujte!
  • Součástí pravidelné údržby musí být i vizuální kontrola herní sestavy, jejího ukotvení, kontrola spojovacího materiálu a jejího případného dotažení, či výměna. 
  • Sestavu lze umístit na trávu, písek, kačírek či mulčovací kůru, nikdy hřiště neinstalujte na tvrdé podloží, jako je asfalt či beton!
  • Umístění sestavy na trávu, písek, apod vyžaduje rovný terén, v případě umístění na nerovný terén může dojít k deformaci sestavy.
  • Deformace sestavy z důvodu umístění na nevhodný terén není oprávněným důvodem k reklamaci.
  • V případě nerovného terénu lze sestavu umístit na terén pomocí tzv. nadzemních kotev.
  • Skluzavku a ostatní plastové části stačí omýt mýdlovou vodou. Mohou být ponechány celoročně venku. Skluzavku nikdy nezvedejte nahoru, směrem od země, hrozí její mechanické poškození. Mechanické poškození nemůže být důvodem k reklamaci.

 

Pokyny k údržbě hřiště

 

 Doplňující informace k parametrům
 Proč si vybrat dětské hřiště z luxusního cedrového dřeva?

Parametry

Parametry produktu  Dětské hřiště Gorilla Treasure Trove I.

Konstrukční hranoly
10 x 10 cm, ráhno houpačky 10 x 15 cm
Stavební příprava
v případě rovného terénu není nutná
Určeno pro děti
3 - 12 let
Celková výška
410 cm
Podklad
rovný terén - tráva, kačírek, mulč
Velikostní kategorie hřiště
XXlarge
Použitý materiál
cedrové dřevo + povrchová úprava Amber Finish
Doprava
zdarma
Ošetření dřeva
povrchová lazura v barvě Amber Finish
Údržba
povrchově ošetřovat + pravidelná údržba
Nutný prostor pro umístění
900 x 550 cm
Kotvení
součástí
Skluzavka
300 cm součástí , 435 cm turbotobogán součástí
Náročnost montáže
nepředmontováno
Záruka
15 let na dřevěný materiál, na plast.komponenty 2
Bezpečnost
dle EN 71, určeno pro privátní sektor
Hmotnost
519 kg
Rozměr základny hřiště
100 x 100 x 155 cm, 200 x 130 x 155 cm, 70 x 200cm
Montáž
19.800,- Kč
Dřevěné
Ano
Se skluzavkou
Ano

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

5

Hodnotil 1 uživatel

5
4
3
2
1

Články

Alternativní zboží