Dětské hřiště Gorilla Pioneer Peak

(1x)
Dětské hřiště Pioneer Peak se skluzavkou
Připravovaná novinka
Luxusní dětské maxi hřiště propojené lanovým mostem z cedrového dřeva, masivní lanovou rampou, dřevěnou lezecí stěnou a dvěma houpačkovými moduly a spoustou herních doplňků. Sestava je plně vybavena.
Výrobce
Gorilla
Záruka
15 let
Kód
01-2056-AP
Hmotnost
547 kg
Dostupnost
Na objednávku
Běžná cena
199 900 Kč s DPH/ks
Ušetříte
20 000 Kč s DPH
Naše cena s DPH
179 900 Kč/ks
ks

Produkt patří do kategorie:

Popis

Cena za kompletní hřiště včetně skluzavky, masivní lezecí rampy,  houpačkového modulu, houpaček.
Hledáte - li opravdu vyjímečný a exkluzivní produkt, dětská hřiště Gorilla jsou tou správnou volbou. Mimořádně kvalitní zpracování cedrového dřeva, masivní konstrukce, množství herních prvků již v základní výbavě a 15 - letá záruka činí z  dětských hřišť Gorilla světovou jedničku.


Dětské hřiště Gorilla Pioneer Peak se skládá z dvou herních věží propojené lanovým mostem se skluzavkou, masivní lezecí stěnou a houpačkovými moduly patří mezi hrací sestavy velikosti XXL. Jednoznačně největší dětské hřiště !!

Herní věže jsou jednopodlažní se skluzavkou v délce 300 cm, lezecí lanovou rampou, rozšířené o masivní houpačkový modul, se třemi kusy závěsných houpaček a dalším masivním modulem s houpací závěsnou pneumatikou.
Luxusní herní věž je zastřešena masivní dřevěnou střechou s netradičním arkýřem obloukového tvaru, dvěma okny rustikálního typu a komínem. Věž dekorují také dvě vlajky. Prostor podesty, ze které budou mít děti báječný výhled do okolí, je doplněn o volant a teleskop. Podesta ve výšce 155 cm, je přístupná masivní  lezecí stěnou s  lezecími kameny, která je ještě doplněna o šplhací lano. Z boční strany je věž přístupná masivní lezecí lanovou rampou, po které se bude dětem příjemně vylézat na podestu domečku. Vedle lezecí rampy se nachází velká lanová lezecí stěna.
Pod podestou je umístěn Picnic modul, u kterého děti mohou svačit, malovat nebo jen odpočívat po náročné zábavě na dětském hřišti. Včetně Picnic modulu se pod podestou nachází i pískoviště.
Z herní věže vede dřevěný lanový most, který propojuje obě sestavy.
Druhá herní věž je zastřešena masivní dřevěnou střechou. Podesta ve výšce 155cm je doplněna o piškvorkový modul Tic Tac Toe, z podesty mají děti neobyčejný výhled do okolí. Na podestu je napojena masivní rovná skluzavka o délce 300cm.
Ve spodní části herní věže je také prostor pro pískoviště.
Herní věž s lezecí lanovou rampou je z každé strany rozšířena  masivním houpačkovým  modulem ( rozměr nosného ráhna 10 x 15 cm !) , na levém modulu jsou zavěšeny 2 kusy flexibilních houpačkových sedáků typu Prak a závěsná hrazda a  na pravém je závěsná houpačka pneumatika, na které si děti užijí spoustu legrace.  Závěsné prvky jsou zavěšeny na masivních kovových lanech, s plastovou povrchovou úpravou, která je zárukou bezpečnosti a příjemná na omak.  Všechny plastové části jsou vyrobeny z celoprobarveného, stálobarevného, UV odolného plastu a jsou určeny pro celoroční užívání venku. Součástí dodávky jsou také zemní kotvy, pro bezpečné uchycení sestavy do terénu.




Celá sestava je vyrobena z masivního, luxusního cedrového dřeva, které patří k velmi odolným dřevinám,  je nesmírně trvanlivé, odolné proti škůdcům, plísním a hnilobě. Cedrové dřevo Vás však okouzlí také nádhernou kresbou a neopakovatelnou vůní.
Kvalitou cedrového dřeva jsme si jisti - proto poskytujeme na veškerý dřevěný materiál dětského hřiště 15 letou záruku.

Dodávka obsahuje:

  • cedrové dřevo, nakrácené na potřebné délky
  • krabici obsahující kompletní montážní materiál
  • skluzavku 300 cm
  • 2 kusy houpačkových sedáků
  • kovovou hrazdu
  • houpačku pneumatika
  • picnic modul
  • manuál
 

Vzhledem k nadrozměrné velikosti a náročnosti montáže vyžaduje sestava instalaci odborně proškolenými montážními specialisty.
Hřiště také můžete zatraktivnit řadou doplňků jako je například: kormidlo, volant, dalekohled, periskop, vlajka, dopisní schránka aj.


POKYNY PRO MONTÁŽ

  • Hřiště Gorilla jsou určena pro celoroční venkovní užívání výhradně v privátním sektoru
  • Cedrové dřevo doporučujeme ošetřovat olejovou emulzí určenou k ochraně cedrového dřeva
  • Dřevěný materiál, který je ošetřen impregnací, není nutné ihned, tedy bezprostředně po instalaci natřít barvou či lazurou. První nátěr však proveďte do 6 měsíců po instalaci!
  • Dřevo je nutné pravidelně ošetřovat vhodnou impregnační, zdravotně nezávadnou lazurou, či olejovou emulzí (např. Osmo)

  • Nátěry poté pravidelně opakujte!

  • Součástí pravidelné údržby musí být i vizuální kontrola herní sestavy, jejího ukotvení, kontrola spojovacího materiálu a jejího případného dotažení, či výměna. 

  • Sestavu lze umístit na trávu, písek, kačírek či mulčovací kůru, nikdy hřiště neinstalujte na tvrdé podloží, jako je asfalt či beton!

  • Umístění sestavy na trávu, písek, apod vyžaduje rovný terén, v případě umístění na nerovný terén může dojít k deformaci sestavy.

  • Deformace sestavy z důvodu umístění na nevhodný terén není oprávněným důvodem k reklamaci.

  • V případě nerovného terénu lze sestavu umístit na terén pomocí tzv. nadzemních kotev.

  • Skluzavku a ostatní plastové části stačí omýt mýdlovou vodou. Mohou být ponechány celoročně venku. Skluzavku nikdy nezvedejte nahoru, směrem od země, hrozí její mechanické poškození. Mechanické poškození nemůže být důvodem k reklamaci.

 

Pokyny k údržbě hřiště

 

 Doplňující informace k parametrům
 Proč si vybrat dětské hřiště z luxusního cedrového dřeva?

Parametry

Parametry produktu  Dětské hřiště Gorilla Pioneer Peak

Ošetření dřeva
povrchová lazura v barvě Amber Post
Kotvení
součástí
Údržba
povrchově ošetřovat + pravidelná údržba
Celková výška
340 kg
Bezpečnost
dle EN 71, určeno pro privátní sektor
Nutný prostor pro umístění
720 x 700 cm
Použitý materiál
cedrové dřevo
Konstrukční hranoly
10 x 10 cm, ráhno houpačky 10 x 15 cm
Rozměr základny hřiště
100 x 100 x 155 cm, 200 x 120 x 155 cm
Hmotnost
570 kg
Určeno pro děti
3 - 12 let
Stavební příprava
v případě rovného terénu není nutná
Záruka
15 let na dřevěný materiál, na plast.komponenty 2
Náročnost montáže
nepředmontováno
Doprava
zdarma
Skluzavka
300 cm součástí ,
Podklad
rovný terén - tráva, kačírek, mulč
Velikostní kategorie hřiště
XXlarge
Montáž
19.800,- Kč
Se skluzavkou
Ano
Dřevěné
Ano

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

5

Hodnotil 1 uživatel

5
4
3
2
1

Články