Dětské hřiště z cedrového dřeva Gorilla - Lifetime B

(0x)
herní sestava z cedru Lifetime titul
Připravovaná novinka Sestavu lze objednat pouze s montáží
Velká herní sestava s tobogánem a skluzavkou, vyrobená z cedrového dřeva, dřevo ošetřené speciálním natěrem. Součástí sestavy je i dvojhoupačka a mnoho dalších doplňků. Sestava je certifikovaná dle EN 1176.
Výrobce
Playground System
Záruka
2 roky
Kód
00031155
Hmotnost
368 kg
Dostupnost
Na objednávku
Naše cena s DPH
210 900 Kč/ks
ks

Produkt patří do kategorie:

Popis

Velká herní sestava z cedrového dřeva Lifetime, ke které je připojený tobogán o délce 435 cm a skluzavka dlouhá 300 cm. Tato herní sestava je doplněna ještě o houpačku a mnoho dalších doplňků. Hledáte - li opravdu vyjímečný a exkluzivní produkt, dětská hřiště Gorilla jsou tou správnou volbou. Mimořádně kvalitní zpracování cedrového dřeva, masivní konstrukce, množství herních prvků a 15 - letá záruka na dřevěné části. Sestava je vhodná pro veřejná dětská hřiště v obcích městech i ke komerčním objektům jako jsou například hotely, restaurace, penziony a pod.

 

Životnost sestavy z cedrového dřeva Lifetime zaručuje kvalitní cedrové dřevo, které je ošetřené lazurou, pro prodloužení životnosti sestavy doporučujeme ještě nátěr opakovat (lazurou OSMO) tento nátěr ochrání dřevo před zašednutím a zvýší celkovou užitnou hodnotu hřiště.

 

Kotvení - masivní zinkované kotvy zajistí sestavu proti nežádoucímu pohybu, kotvení také zamezuje kontaktu dřeva se zemí, aby vám sestava dlouho vydržela bez hniloby, pevně ukotvené jsou i tobogán a skluzavka a také všechny vstupy. Součástí dodávky je tobogán zhotovený z polyethylenu, má dvouplášťovou konstrukci a díky UV ochraně je odolný proti vyblednutí i na přímém slunečním světle, skluzavka je vyrobena z odolného laminátu a je certifikovaná dle EN 1176. Lezecí stěna je osazena plastovými kameny. Sestava má nádherně vypracovaná okna a složitou  a zajímavou konstrukci střech. Spodní podesta je vybavena herním panelem Tic Tac Toe a dětským teleskopem, v horní části podesty je sestava vybavena kreslící tabulí. Žebříky, po kterých děti stoupají na podestu, mají dřevěné schody, které brání sklouznutí dětské nohy. Herní sestava je vybavena madly, dřevěný materiál má hladký povrch a  hladké hrany. Sestava je dekorována solárními lampami, které jakmile se od sluníčka ohřejí, tak vám krásně prosvítí herní plochu v měsících, kdy sluníčko je již schované.

 

Herní věž je rozšířena  masivním houpačkovým  modulem ( rozměr nosného ráhna 10 x 15 cm !) na kterém je zavěšena certifikovaná houpačka. Klasická rovná na řetězech, na vyžádání je možné za příplatek houpačku zaměnit za jiný typ z naší nabídky, např. Baby sedák pro nejmenší děti, atd.

 

Výška podesty herní sestavy Lifetime je 1,55 a 2,2 metru od země, proto je nezbytně nutné vytvořit v dopadové oblasti celé herní sestavy tlumící povrch pro případ pádu (např. 30cm silná vrstva písku, kačírku nebo drcené kůry).

 

Náš tip - nejvýhodnější materiál pro vytvoření dopadové plochy tlumící pád z výšky až 3 m jsou pryžové zatravňovací desky Grass a Saf. Jejich instalace je jednoduchá pokládka na terén bez nutnosti zemních prací.

 

Výhody – nevýhody jednotlivých podkladů:

 

Dopadové zatravňovací dlaždice

 

  • +zcela bezpečný, rovný , ohraničený povrch

  • +plní tlumící funkci při dopadu

  • +estetický vzhled

  • +nenáročné na údržbu

  • - vysoká cena
 

Kačírek ( doporučujeme frakci 4/8)

 

  • +plní drenážní funkci

  • +plní tlumící funkci při dopadu dětí 

  • +herní sestava se do terénu hezky zapustí 

  • -děti roznáší kamínky do okolního trávníku
 

Písek

 

  • -Zadržuje vodu

  • -Roznáší se po zahradě 

  • -Dochází k mechanickému odírání dřevěných částí herní sestavy 

  • -Láká domácí zvířata ( především kočičky)
 

 Mulčovací kůra

 

  • -Zadržuje vodu

  • -Vytváří vlhkost u země

  • -Sesychá – nutnost doplňovat - vznik plísní
 

Sestava z cedrového dřeva - Lifetime je určená pro děti ve věku od 3 do 14 let, na děti od 3 do 6 let je nutný dohled dospělé osoby.

 

Dětská herní sestava Lifetime je certifikovaná dle EN 1176 pro veřejná dětská hřiště.

Parametry

Parametry produktu  Dětské hřiště z cedrového dřeva Gorilla - Lifetime B

Celková výška
400 cm
Náročnost montáže
větší - velká sestava
Materiál
dřevo- cedr
Počet uživatelů
max. 7
Bezpečnost
certifikace dle EN 1176
Nosnost
580 kg
Vhodné pro děti
od 3 do 14 let
Údržba
pravidelná dle EN 1176
Konstrukční hranoly
9 x 9 cm
Výška pádu
220 cm
Podklad
povrch tlumící pád dle EN 1176
Povrchová úprava
nátěr lazurou
Velikost bezpečnostních zón
1 000 x 980 cm
Kotvení
masivní zinkované betonovací
Výška podesty
1,5 a 2,2 m
Rozměr
680 x 650 cm

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články